Koliko kilograma možemo izgubiti u 4 tjedna?

« grįžti

Nakon 1 tjedna:

 

U prvoj fazi uvođenja zdrave prehrane, možemo očekivati ​​veći pad ako se koristi dijeta za smanjenje kilograma. Ovisno o organizmu i prijašnjim dijetetskim tretmanima može se izgubiti  1-3 kg tjedno. To je uglavnom posljedica uvođenja velikih promjena u prehrambenim navikama koje uvodi dijetetičar. Uvođenje redovitih i uravnoteženih obroka te odgovarajućeg unosa količine vode. U ovoj fazi uglavnom se uklanja višak metaboličke vode koja se nakuplja u našem tijelu. Nakon prvog tjedna, većini naših klijenata događaju se pozitivne promjene - kažu dijetetičari Naturhousea. Regulira se prehrana, dok se ne uravnoteži i poboljša funkcija  probavnog trakta, koja je povezana i sa smanjenjem mogućih bolesti.

 

キ Gubitak težine od 1-3 kg;

キ Smanjenje oteklina uzrokovanih zadržavanjem metaboličke vode u tijelu;

キ Bolji osjećaj i vidno bolji izgled;

キ Smanjenje problema probavnog trakta.

 

Nakon 2 tjedna:

 

U ovoj fazi, gubitak kilograma trebao bi biti oko 0.5-1 kg tjedno. Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje ovu stopu mršavljenja jer je sigurna za zdravlje. - Takav gubitak težine jamči akumulaciju tjelesne masti i metaboličke vode te trajne rezultate - kažu dijetetičaru Naturhousea. Tijekom ove faze liječenja, tijelo bolje apsorbira hranjive tvari, tako da imamo više energije i značajno se poboljšava naše raspoloženje. U drugom tjednu često već vidimo opadanje centimetara na ključnim dijelovima tijela.

 

キ Gubitak kilograma 0.5-1 kg;

キ Gubitak tjelesne masnoće i / ili metaboličke vode u tijelu;

キ Povećanje energije i značajnije poboljšanje raspoloženja;

キ Pad centimetara u dijelovima tijela (struk, bokovi, bedra).

Nakon 3 tjedna:

 

Nakon 3 tjedna dijete zamjetno se smajuju centimetari na dijelovima tijela. Ovisno o problemu, mogu se uočiti na najproblematičnijim dijelovima tijela - obično trbuh ili bedra. Promjene se ne vide samo mjerenjem stručne osobe, dijetetičarke, već i sami klijenti vide promjene po odjeći koja im postaje sve šira.

 

キ  Gubitak težine od više 0.5-1 kg;

キ  Tanji struk, bokovi i bedra.

 

Nakon 4 tjedna:

U 4. tjednu gubi se oko 3-4 kg koji ne samo da poboljšavaju kvalitetu Vašeg života, već Vam daju i veliko zadovoljstvo. Gubitak težine od samo 0,5 kg smanjuje opterećenje na svakom koljenu tijekom jednog koraka do 2 kg - to definitivno poboljšava pokretljivost. Nakon mjesec dana mršavljenja mogu se uočiti pozitivne promjene u parametrima analize krvi (smanjenje koncentracije kolesterola, glukoze i sl). Korištenjem odgovarajuće preporuke dijetetičara i prirodnih dodataka tijelo se priprema za daljnje gubljenje težine.

 

キ  Vaganjem se uočavaju 3-4 kg manje, iako se mogu vidjeti i golim okom;

キ  Možda je vrijeme da nakon toga isprobate odjeću u manjoj veličini?

キ  Dakako i raspoloženje se odmah mijenja, osjećate se sretnije te možete plesati cijelu noć bez suvišne prtljage;