Metoda NH

Kako djeluje?

 

Postoje mnoge metode mršavljenja: čarobne dijete, pilule za gubitak neželjenih kilograma, kokteli i shakeovi, zamijene za obroke. Nažalost, sve to je brzo, ali kratkotrajnog učinka, i obično završava povratkom na početnu težinu.

Međutim, što ako postoji način koji će omogućiti zdrav gubitak težine bez yo-yo efekta? Ovo je upravo taj način! On se već godinama koristi u Naturhouse centrima za prehranu i dijetetiku diljem svijeta!

 

3 komponente, 2 faze, 1 metoda

 

Gubitak težine je puno više od jednostavne prehrane. Mršavljenje pod nadzorom stručnjaka je najbolja odluka zbog odličnih performansi i dugoročnih rezultata. Tijekom dugogodišnjeg iskustva Naturhouse dijetetičari su potvrdili njegovu učinkovitost i to ne samo smanjenjem težine. Provjerite sami!

 

Naturhouse Metoda se sastoji od 3 komponente

Kako bi program mršavljenja bio učinkovit, on mora biti prilagođen individualnim potrebama svakog organizma – dobi, zdravstvenom stanju, načinu života ili struke. Slučajne, moderne dijete ili programi iz časopisa neće biti pogodni za sve. Samo dijetetičar, evaluacijom postojećih prehrambenih navika i pregledom tijela, može odabrati program koji zadovoljava Vaše potrebe.

 

Program mršavljenja je formiran od 2 faze

Pravila dijeta nisu komplicirana, a hrana se može pripremiti korištenjem konvencionalnih načina pripreme. Tijekom programa, stručnjak će Vam dati vrijedno znanje o prehrani, naučiti Vas kako sastaviti obroke, koje namirnice se mogu izabrati i one koji bi trebali izbjegavati. Stručni savjet je važan ne samo za mršavljenje, već i za kraj programa, nakon čega je potrebno zadržati rezultat i izbjeći jo-jo efekt. Da bi se postigao cilj trebamo biti postupni i polako prilagođavati prehranu. Stabilizacija može potrajati i do nekoliko mjeseci (otprilike isto kao i gubitak tjelesne težine), ovisno o Vašim potrebama. Važno je tempirano i sustavno povećavati količinu kalorija (50-100 kcal svaki tjedan), ali u isto vrijeme slijediti smjernice u prehrani i savjete stručne osobe.

 

1 najbolji pristup:

Zdravo, učinkovito, jednom riječju najbolje! Naturhouse metodu karakterizira učinkovitost, dugoročni rezultati i zadovoljstvo probrazbom. U suradnji s našim stručnim vodstvom zauvijek recite zbogom kilogramima, te uživajte u prekrasnoj figuri. Provjerite kako je lako!

Povjerenje i profesionalnost Naturhouse stručnjaka daje rezultate već godinama. Danas, svoje problemime s prehranom nam je povjerilo nekoliko milijuna ljudi širom svijeta, jer znaju da s nama mršavljenja ne mora biti noćna mora. Dođite i uvjerite se!